Victor Ponta: Intrăm în linie dreaptă pentru campania electorală

0

Uniunea Social Liberală intră în linie dreaptă în campania electorală pentru alegerile din 9 decembrie, a declarat luni copreşedintele Uniunii, premierul Victor Ponta. La finalul reuniunii USL, el a anunţat că începând de luni se depun dosarele de candidaturi.

„Avem două judeţe unde practic sunt încheiate toate discuţiile şi le semnăm astăzi. Însă, până vineri, pe 26 octombrie, vom avea depuse toate candidaturile din cele 41 de judeţe plus municipiul Bucureşti, în aşa fel încât, dacă există contestaţii, să fie timpul necesar pentru judecarea lor şi, dacă va fi cazul, pentru înlocuirea pe listă”, a precizat preşedintele PSD.

În plus, a arătat Victor Ponta, conducerea USL a discutat despre programul de campanie la care reprezentanţii Uniuni vor fi prezenţi, indiferent de funcţiile pe care le ocupă din punct de vedere instituţional.

Premierul crede că, după 31 octombrie, când va fi prezent la Bucureşti preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, Legislativul „va fi probabil mai greu de reunit”. „Însă important este că eu voi participa la campanie, dar vice-prim-ministrul Florin Georgescu nu candidează şi va asigura non stop activitatea guvernamentală. La fel, la nivelul fiecărui minister, există cel puţin un secretar de stat care va fi tot timpul în minister. Important este ca instituţiile să funcţioneze, că Guvernul va funcţiona, şedinţele de guvern se vor desfăşura săptămânal şi lucrurile vor funcţiona cum trebuie”, a adăugat premierul Victor Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.