Şosetele “antiglonţ” care nu se rup niciodată

0

Atunci când identifici o gaură în şosete s-ar putea să fii uşor dezamăgit, însă un antreprenor american spune că a descoperit o soluţie salvatoare.

Potrivit Daily Mail, Cameron Carter, în vârstă de 23 de ani, din Chicago, a decis să folosească, în fabricarea şosetelor, tehnologia militară ce poate fi întâlnită în mod normal la vestele antiglonţ.

Produsul rezultat este numit “Socrates”, iar cumpărătorii au garanţia că aceste şosete nu vor avea niciodată vreo gaură sau călcâie uzate.

Carter a apelat la siteul online Kickstarter pentru a obţine finanţare pentru proiectul său şi a reuşit să îşi tripleze bugetul iniţial, strângând până acum 28.000 de dolari.

“Majoritatea oamenilor poartă şosete în fiecare zi, dar continuă să cumpere produse care se uzează repede”, a declarat Carter pe webisteul firmei. “Sparge tiparele! Şosetele tale ar trebui să fie la fel de sofisticate ca şi tine”, spune Carter entuziasmat.

Şosetele sunt realizate în principal din material ce conţine lycra. Secţiunile întărite cu Kevlar, tehnologie bazată pe carbon,  înconjoară zona degetelor şi a călcâielor, acolo unde uzura şi rupturile sunt cele mai des întâlnite.

Compania comercializează şosetele online la preţul de 25 de dolari pentru două perechi, sau la 65 de dolari pentru trei perechi, şi acestea vor fi livrate la cinci săptămâni după ce finanţarea Kickstarter se va încheia.

Produsul se bucură deja de succes, din moment ce peste 700 de persoane care s-au înscris pe lista doritorilor. Odată ce producţia va începe, firma plănuieşte să realizeze modele şi pentru femei, dar şi cu un design diferit.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.