Cristina Bâtlan duce la Paris pantofii Musette făcuţi la Huşi

Cristina Bâtlan (38 de ani) va deschide la jumătatea lunii noiembrie primul magazin de la Paris al produ­că­torului român de pantofi, genţi şi ac­­cesorii Musette. De la începutul anu­lui compania controlată de familia Bâtlan a deschis magazine în Liban (Beirut) şi Mongolia (Ulan Bator).

În ultimii trei ani Musette a mizat puternic pe expansiunea în străinătate, punând pe planul secund extinderea în România, o piaţă împovărată de criză. Astfel, în ultimii ani compania a deschis magazine în Bulgaria, Ungaria, Luxemburg, SUA (New York), Liban, Mongolia şi Israel. Musette a ajuns în prezent la un total de 23 de locaţii – 14 pe piaţa locală şi nouă în afara graniţelor, scrie ZF.ro.

Expansiunea pe pieţele din afara graniţelor a contribuit la creşterea vânzărilor Musette, care au ajuns în 2011 la 33 mil. lei (7,8 mil. euro), în creştere cu 35% faţă de anul anterior şi cu peste 50% faţă de 2009. De asemenea, producătorul local a reuşit anul trecut aproape să îşi dubleze pro­fitul, la 4,65 mil. lei (1,1 mil. euro).

Citeste si:  Târgul divorţurilor de la Paris
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata