Fotbal: Novellino a refuzat să preia pe CFR Cluj

Antrenorul italian Walter Novellino a refuzat oferta de a prelua echipa de fotbal CFR Cluj, informează presa italiană

 Novellino a fost la un pas să semneze cu CFR Cluj, după ce Ioan Andone şi-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia, dar în cele din urmă s-a răzgândit, relatează TuttoMercatoWeb.com. Jucătorii chiar au fost anunţaţi că va conduce antrenamentul de joi, dar în cele din urmă mutarea nu s-a concretizat.

„În ultimele ore m-am gândit mult dacă să accept sau nu, dar în cele din urmă m-am decis să spun nu. Era totul ca şi făcut, dar nu m-am simţit în stare să plec din Italia; să spunem că nu am fost pregătit să fac această alegere. Însemna să plec de la Perugia şi să las familia, aşa că prefer să aştept o ocazie în Italia. Le mulţumesc conducătorilor de la CFR Cluj, oameni serioşi, şi urez echipei mult succes”, a afirmat Novellino.

Novellino (59 ani) a jucat ca mijlocaş la Torino, Legnano, Cremonese, Empoli, Perugia, AC Milan, Ascoli, Perugia şi Catania, câştigând un titlu de campion cu AC Milan, în 1979. Ca antrenor şi-a început cariera în 1992, la Perugia, după care a mai pregătit pe Gualdo, Ravenna, Venezia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Reggina, ultima oară pregătind anul trecut pe Livorno, de la care a plecat în luna decembrie.

Conform site-ului său oficial, în ultimul interviu acordat, Walter Novellino a afirmat că i-ar plăcea ”o experienţă în străinătate, poate în Marea Britanie”.

Alături de Novellino şi compatriotul acestuia Edoardo Reja a refuzat să preia pe CFR Cluj. Alte nume vehiculate de presă sunt italianul Alberto Cavasin, portughezii Augusto Inacio şi portughezul Ricardo Sa Pinto, până de curând antrenor la Sporting Lisabona.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.