EUR
4,76 RON
(+0.21%)
USD
4,19 RON
(+0.21%)
GBP
5,55 RON
(+0.8%)
CHF
4,19 RON
(+0.18%)
AUD
2,98 RON
(+0.06%)
CAD
3,14 RON
(+0.1%)
BGN
2,43 RON
(+0.13%)
RUB
0,07 RON
(-0.52%)
ZAR
0,29 RON
(+0.34%)
BRL
1,10 RON
(-0.05%)
CNY
0,62 RON
(+0.2%)
INR
0,06 RON
(-0.23%)

Ştefan Bănică a lansat albumul „Altceva”, cel de-al 14-lea din carieră

0

Ştefan Bănică şi-a lansat, miercuri seara,24 octombrie, la AFI Cotroceni, cel mai nou album, „Altceva”, al 14-lea din carieră.

„Este cel de-al 14-lea album din cariera mea şi se împlinesc 20 de ani de la primul album. Sunt multe, sunt puţine, nu ştiu, important este ca piesele de album să rămână şi, aşa cum am spus de fiecare dată, decât să rămână pe un suport magnetic este important să rămână aici şi aici (n.r. – în minte şi în inimă, a arătat artistul). Asta este cel mai important şi eu asta am încercat de fiecare dată”, a spus Bănică la lansare în faţa a peste 200 de fani.

Noul album conţine şi colaborări inedite şi sound-uri diferite de cele cu care Ştefan Bănică şi-a obişnuit publicul, printre acestea aflându-se stiluri ca R&B şi reggae.

„Vreau să vă spun că l-am numit ‘Altceva’ pentru că fiecare etapă din viaţa noastră este altceva. De această dată interferez cu nişte genuri muzicale pe care eu nu le cânt de obicei dar îmi fac mare plăcere pentru că sunt şi colaborări total inedite”, a mai spus Ştefan Bănică.

CD-ul conţine 11 piese şi două bonus track-uri, respectiv „Ce e dragostea?” (varianta originală) şi „Noaptea de Crăciun”, melodie care dă şi titlul concertelor pe care Bănică le va susţine în luna decembrie.

Pe album, pe lângă piesa care-i dă titlul, „Altceva”, fanii mai pot asculta „E-un câine maxim, bă!”, „Înger pe pământ”, „Până la capăt”, „Nu e prea târziu”, „Vino”, „Dacă nu eşti tu”, „Super-fată, cea cu vino-ncoa (Cântecul tocilarului)” şi „Sunt în limbă (după ea)!”.

De asemenea pe album se află şi piesa „Ce e dragostea?„, pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga, piesă care are deja şi un videoclip, şi o colaborare cu Pacha Man la piesa „Alerg printre stele”.

La înregistrări au mai colaborat, de asemenea, Flavius Teodosiu, Berti Barbera, Chupi (Mandinga) sau soprana Mediana Vlad.

La final, Ştefan Bănică a acordat autografe pe discul proaspăt lansat sau pe flyere pregătite special pentru acest moment.

Albumul poate fi achiziţionat la preţul de 25 de lei.

Albumul „Altceva” va fi promovat şi printr-un turneu naţional, care va cuprinde nouă dintre cele mai importante oraşe din ţara: Constanţa (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamţ (29 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vară), Craiova (10 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Piteşti (12 noiembrie, Casa de Cultură), Ploieşti (17 noiembrie, Casa de Cultură), Iaşi (18 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Braşov (20 noiembrie, Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”), a anunţat Ştefan Bănică.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.