Braşov: Ordonanţe de reţinere pentru 18 angajaţi ai CFR

0

Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Braşov au emis, joi, până la ora 16,00, un număr de 18 ordonanţe de reţinere pentru angajaţi ai CFR din regionalele Braşov, Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Craiova, cercetaţi pentru luare şi dare de mită, instigare în abuz de serviciu, divulgarea de informaţii nedestinate publicităţii.

În dosarul angajaţilor Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA sunt audiate la Parchetul Tribunalului Braşov un număr de 81 de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procuror Alina Popescu, dosarul este complex iar cercetările au început în urmă cu un an şi jumătatea în urma unei sesizări din oficiu întocmită de către lucrătorii Secţiei Regionale – Poliţia Transporturi Braşov.

Deocamdată au fost aduse pentru cercetări cu mandat de aducere angajaţi din Regionalele Bucureşti, Braşov, Iaşi, Craiova, urmând să ajungă la Braşov şi cei din Regionala CFR Cluj.

În acest dosar sunt cercetate 200 de persoane dar deocamdată procurorii audiază doar 81 de persoane.

Vineri persoanele reţinute cu ordonanţă pentru 24 de ore vor fi prezentate Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.