Ion Sandu (ANM): Vremea se va răci brusc duminică; de marţi se mai încălzeşte până la 15 grade

0

Vremea se va răci începând de duminică, 28 octombrie, urmând ca temperaturile să scadă de la maxime de 26 de grade până la 5-10 grade, urmând ca de marţi să se mai încălzească, a informat, vineri, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.

„În cursul zilei de mâine (n.r. sâmbătă), Administraţia Naţională de Meteorologie nu va emite o atenţionare de cod galben, dar suntem obligaţi să dăm o informare privind următoarele aspecte: de duminică până marţi dimineaţă temperaturile vor scădea de la maxime de 26 de grade, până la 5 – 10 grade. Prin urmare va fi destul de rece în comparaţie cu ce a fost până acum. Nu se va instala iarna, dar este posibil ca duminică noaptea şi luni noaptea să vedem tiruri blocate în Pasul Tihuţa şi Munţii Gutâi. Nu se instalează iarna, dar trebuie să avem grijă cu această scădere bruscă de temperatură care va fi de duminică până marţi”, a avertizat Ion Sandu, la videoconferinţa cu prefecţii.

El a afirmat că, după câteva zile reci, temperaturile vor începe să crească până la 15 grade ziua, respectiv 5 grade noaptea.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.