USL a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti la alegerile parlamentare

Preşedinţii organizaţiilor de Bucureşti ale PSD şi PNL, Ecaterina Andronescu şi Eugen Nicolăescu, au depus luni la Biroul Electoral Municipal (BEM) cele patru dosare care conţin listele candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liderii USL au arătat, cu acestă ocazie, că listele de candidaturi nu au mai suferit modificări majore de la ultimele anunţuri.

„La BEM se depun patru dosare, din care unul este original, toate patru se înregistrează. Două dosare rămân la BEM, două se dau înapoi celor care le-au înaintat şi mâine, la ora 15,00, vom avea decizia de acceptare a dosarelor. Cu decizia şi cu cele două dosare se merge la tribunal pentru înregistrarea finală”, a declarat Eugen Nicolăescu, după ce a depus listele de candidaţi.

Citeste si:  Băsescu, la OCEMN: România este foarte angajată în concretizarea magistralelor maritime ale Mării Negre

Liderul PSD, Ecaterina Andronescu, a afirmat că a venit la sediul BEM „cu toată încrederea în toţi cei care sunt trecuţi pe liste că ştiu la ceea ce s-au angajat şi vor duce la îndeplinire ceea ce promit electoratului”.

Andronescu a spus că USL este optimistă că noua campanie electorală va fi una civilizată, în care candidaţii se vor confrunta în proiecte pentru cetăţeni pentru următorii patru ani de legislatură.

„Sperăm să câştigăm toate voturile electoratului”, a mai spus Andronescu.

Eugen Nicolăescu a ţinut să sublinieze că dosarele depuse de USL „sunt absolut în regulă”.
„Am încredere că dosarele noastre sunt absolut în regulă şi că nu este absolut nicio problemă şi că ceea ce noi am făcut, am făcut cu bună credinţă şi multă responsabilitate”, a afirmat Nicolăescu.

Citeste si:  Braşov: 49 de candidaturi pentru parlamentare, printre care Petre Roman şi Gheorghe Ialomiţianu
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close