Eugen Nicolăescu: Tăriceanu şi Orban sunt pe listele de candidaţi pentru Parlament

Preşedintele PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a declarat luni că Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu se află pe listele de candidaţi ale partidului pentru Parlamentul României.

„Sigur că sunt pe liste, este o hotărâre dată în acest sens. Dosarele sunt depuse, puteţi să le consultaţi, nu este nimic de ascuns”, a spus Nicolăescu, la sediul BEM, cu ocazia depunerii listelor de candidaturi ale USL pentru alegerile parlamentare.

El a mai spus că listele nu au suferit modificări majore de la ultimele decizii ale partidului, precizând că în cazul lui Victor Ciorbea s-a produs numai o schimbare de colegiu.

„Victor Ciorbea era aprobat pentru candidatura la Parlament. A fost o schimbare de la un colegiu de deputat la unul de senator, dar la Consiliul Naţional Executiv al PNL preşedintele partidului a avut împuternicire să poată opera modificări, ceea ce s-a şi întâmplat”, a explicat Eugen Nicolăescu.

Liderul PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, a spus în acest context că „o modificare ” a mai avut loc pe listele PSD la sectorul 6, unde Liviu Voinea, secretar de stat, a preferat să se ocupe în mod special de strategia MFP şi ca urmare şi-a declinat participarea.

„În locul său a intrat domnul Sturzu, la fel de tânăr şi bine intenţionat”, a completat Andronescu.

Ea a subliniat că misiunea sa nu este mai dificilă dacă liderul PNL Crin Antonescu şi-a schimbat colegiul din sectorul 3 şi a ales să candideze în Teleorman.

„Nu cred că misiunea mea este mai dificilă dacă domnul Crin Antonescu nu mai candidează în Sectorul 3. Misiunea trebuie să fie aceeaşi, aceea de a discuta cu oamenii. În locul lui Crin Antonescu pe colegiul de senator a venit domnul profesor Daniel Barbu, o persoană cunoscută şi cred că vom avea câştig de cauză în această formulă de bază cu oameni tineri. Ionuţ Vulpescu a rămas la sectorul 3”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.