Teleorman: Crin Antonescu şi Liviu Dragnea şi-au depus candidaturile la BEJ alături de ceilaţi candidaţi ai USL

0

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, au participat luni seara la depunerea listei de candidaţi a USL Teleorman la sediul din Alexandria al Biroului Electoral Judeţean al Circumscripţiei nr.36 Teleorman, alături de un grup numeros de primari, consilieri judeţeni şi locali şi alţi militanţi din această alianţă politică.

Prezenţa celor doi lideri politici aici este legată de faptul că preşedintele Crin Antonescu va candida din partea USL în Colegiul 2 din Teleorman pentru Senat, iar Liviu Dragnea reprezintă USL în Colegiul 3 Alexandria al Camerei Deputaţilor.

„Cred că această formulă în care candidăm împreună (…) este una simbolică şi în acelaşi timp un angajament pentru o unitate destinată să aducă nu doar victoria în alegerile parlamentare, dar şi să ţină împreună o construcţie politică în stare să guverneze bine România, să o scoată din situaţia în care se află şi să o ducă pe drumul dorit de toţi românii”, a declarat Crin Antonescu.

Secretarul general al PSD consideră şi el că „această candidatură comună simbolizează unitatea USL”.

În opinia sa, „prin rezultatele alegerilor de la 9 decembrie USL va avea suficiente mandate în Parlament pentru a construi împreună o nouă Românie, cu Victor Ponta prim ministru şi Crin Antonescu viitor preşedinte al acestei ţări”.

Liviu Dragnea a mai spus că „la Teleorman vom face o campanie plină de substanţă, o campanie civilizată în care principalul obiectiv să fie discuţiile cu oamenii”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.