Fotbal: Michael Ballack cere amendă minimă, întrucât este şomer şi nu are venituri

Avocatul fostului fotbalist german Michael Ballack, judecat miercuri pentru un delict împotriva siguranţei circulaţiei, după ce a fost depistat conducând pe 17 octombrie cu 211 km/h pe autostrada A-5 în provincia spaniolă Caceres, a invocat starea de şomer şi lipsa de venituri, pentru ca milionarul său client să primească o amendă minimă.

La procesul de la instanţa penală nr. 2 din Caceres, în absenţa jucătorului, care nici nu a fost citat şi nu era obligat să participe, nu s-a dat o sentinţă, deocamdată. Ministerul Public a solicitat o amendă de 10.000 de euro şi retragerea carnetului de conducere pentru 2 ani şi jumătate, întrucât viteza permisă a fost depăşită în dreptul localităţii Santa Cruz de la Sierra cu peste 80 km pe oră faţă de limita admisă.

Avocatul lui Ballack, Jesus Gallego Rol, acelaşi care l-a reprezentat pe fotbalist şi la prima înfăţişare, a solicitat o pedeapsă de 1 an de suspendare a dreptului de a conduce automobilul şi o amendă de 6 euro pe zi pentru următoarele 6 luni, ceea ce ar însemna ceva mai mult de 1.000 de euro.

Aşa cum a insistat apărătorul, argumentul principal este că Ballack nu are în prezent nicio activitate remunerată şi niciun venit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.