Fotbal: Michael Ballack cere amendă minimă, întrucât este şomer şi nu are venituri

0 11

Avocatul fostului fotbalist german Michael Ballack, judecat miercuri pentru un delict împotriva siguranţei circulaţiei, după ce a fost depistat conducând pe 17 octombrie cu 211 km/h pe autostrada A-5 în provincia spaniolă Caceres, a invocat starea de şomer şi lipsa de venituri, pentru ca milionarul său client să primească o amendă minimă.

La procesul de la instanţa penală nr. 2 din Caceres, în absenţa jucătorului, care nici nu a fost citat şi nu era obligat să participe, nu s-a dat o sentinţă, deocamdată. Ministerul Public a solicitat o amendă de 10.000 de euro şi retragerea carnetului de conducere pentru 2 ani şi jumătate, întrucât viteza permisă a fost depăşită în dreptul localităţii Santa Cruz de la Sierra cu peste 80 km pe oră faţă de limita admisă.

Avocatul lui Ballack, Jesus Gallego Rol, acelaşi care l-a reprezentat pe fotbalist şi la prima înfăţişare, a solicitat o pedeapsă de 1 an de suspendare a dreptului de a conduce automobilul şi o amendă de 6 euro pe zi pentru următoarele 6 luni, ceea ce ar însemna ceva mai mult de 1.000 de euro.

Aşa cum a insistat apărătorul, argumentul principal este că Ballack nu are în prezent nicio activitate remunerată şi niciun venit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata