EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

IMAGINEA ZILEI: Ce se va întâmpla cu toate aceste maşini inundate?

0

Uraganul devastator Sandy “îşi colectează taxa” de maşini şi camioane din întreaga regiune de est a SUA, fie inundându-le, fie distrugându-le prin doborârea copacilor, crengilor şi a liniilor de înaltă tensiune, relatează Wsj.com.

Nicio o cifră estimativă nu s-a făcut publică în ceea ce priveşte numărul de vehicule care ar putea fi avariate, dar mass-media americană prezintă în buletinele de ştiri o mulţime de maşini inundate şi distruse, din zone precum Cape May, New Jersey, din partea de sud a Manhattan-ului, dar şi din Long Island.

Potrivit lui Pete DeLongchamps, vice-preşedinte la Group 1 Automotive Inc, un dealer auto important care deţine patru magazine în Long Island şi în New Jersey, uraganele produc o creştere substanţială a vânzărilor de maşini în regiunile afectate. “Această creştere poate fi observată după aproximativ 60 de zile de la producerea uraganului”, adaugă acesta.

Însă, uraganul Sandy reprezintă un pericol imens atât pentru proprietarii maşinilor, cât şi pentru dealerii auto. Reprezentanţele auto au tendinţa de a fi localizate în zone mai înalte, ferite de efectele uraganului, însă stocurile lor de maşini pot fi avariate de liniile de înaltă tensiune doborâte de forţa uraganului, de vânt sau pot înregistra daune provocate de grindină.

Chiar dacă maşinile suferă daune minore, de cele mai multe ori acestea nu mai pot fi vândute ca şi autovehicule noi, scăzând considerabil valoarea lor totală.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.