Vasile Blaga: Decizia de a candida la Timiş am anunţat-o acum câteva luni de zile

0

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, co-preşedinte al ARD, a declarat, marţi seară, la TVR, că decizia sa de candida într-un colegiu din judeţul Timiş era luată de acum câteva luni de zile şi ţine nu de o fugă din faţa electoratului bucureştean, ci de o strategie a alianţei de centru-dreapta de a maximiza potenţialul electoral în fiecare regiune a ţării.

„Fiecare partid are strategiile lui. De aceea nu l-am întrebat pe domnul Antonescu unde candidează, de aceea nu-l întreb nici pe domnul Diaconescu de ce face din nou acest joc de scenă cu Ponta. (…) Strategia noastră este de a ne maximiza potenţialul partidului în toate zonele ţării’, a declarat liderul democrat-liberalilor întrebat de ce îşi abandonează greii PDL colegiile în care şi-au câştigat mandatele de parlamentari şi se reorientează către alte zone.

Vasile Blaga a adăugat că alegerea sa de a candida într-un colegiu din Timiş a fost luată din vară şi ţine şi de relaţia foarte bună cu colegii săi de acolo. „Eu am anunţat încă din vară că voi candida în Timiş dintr-un motiv foarte simplu: organizaţia respectivă a fost lângă mine de fiecare dată, nu numai în campaniile electorale, dar şi în cele interne. Am o relaţie foarte bună cu colegii de acolo, m-au rugat să candidez acolo şi pentru mine este o mare bucurie să candidez acolo. Nu este niciun alt motiv”, a declarat preşedintele PDL.

Referindu-se la faptul că şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ales să candideze într-un alt colegiu decât cel din Bucureşti, Blaga a adăugat: „Eu am spus că voi candida la Timiş în urmă cu câteva luni, acolo voi candida”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.