EUR
4,83 RON
(+0.06%)
USD
4,48 RON
(-0.52%)
GBP
5,49 RON
(+0.35%)
CHF
4,58 RON
(+0.15%)
BGN
2,47 RON
(+0.24%)
BYN
1,73 RON
(-1.52%)
CAD
3,17 RON
(-1.39%)
RSD
0,04 RON
(+0.08%)
AUD
2,69 RON
(-0.27%)
JPY
0,04 RON
(+0.6%)
CZK
0,17 RON
(+0.39%)
INR
0,06 RON
(-0.79%)

 

Antonescu: Anunţ Parchetul şi DNA că îmi voi folosi capacitatea politică să determin oamenii să voteze USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, 9 noiembrie, la lansarea candidaţilor USL din Teleorman, că îşi va folosi în campania electorală întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii din judeţ şi din ţară să voteze Uniunea Social Liberală pe 9 decembrie.

„Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că are curaj şi anunţ Parchetul General şi Departamentul Naţional Anticorupţie din România că în această campanie electorală şi eu îmi voi folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii din Teleorman şi din România să voteze USL”, a afirmat Antonescu.

El s-a declarat onorat să candideze ca senator în aceleaşi colegii cu doi oameni politici pe care îi cunoaşte de foarte multă vreme – Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu – pe care îi consideră nu doar colegi, ci şi prieteni.

Liderul liberalilor a subliniat că USL nu primeşte ordine de la nimeni, decât de la propriii alegători.

Antonescu a reluat motivele pentru care a ales să candideze în judeţul Teleorman, arătând că propaganda lui Traian Băsescu vorbeşte de fuga sa în acest judeţ.

„Nu fug, am venit cât se poate de liniştit, am venit la timp şi am venit la Teleorman din următoarele motive: dragii mei, fac politică de mulţi ani, sunt împreună cu colegii mei pe care îi vedeţi aici în faţa dvs şi cu atâţia alţii din întreaga ţară, sunt unul dintre aceia care am construit USL, cu valorile, cu programul şi intenţiile ei, ştie toată lumea cine sunt, ce am de gând, ce vreau să fac în politica acestei ţări”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a explicat că există trei motive pentru care a ales să candideze la Teleorman pentru un mandat de senator: „Am ales să candidez la Teleorman, adică să-i întreb pe oamenii din Alexandria şi din colegiul din Teleorman în care candidez dacă vor să-i reprezint în Parlamentul României, din următoarele motive: primul este acela că pe mulţi dintre dvs îi cunosc. Am fost deputat între 2000 – 2004.

Toţi oamenii pe care i-am cunoscut şi cu care am luat legătura cred că nu au niciun motiv să mă evite şi nu am eu niciun motiv să nu dau ochii cu ei. Al doilea motiv este acela pe care l-am mai spus despre dvs la alegerile locale din acest an şi anume că sunteţi nişte oameni cu foarte multă pasiune, îmi plac oamenii cu pasiune, sunt şi eu un om cu pasiune şi faptul că sunteţi azi aici atât de mulţi arată că punem pasiune în ceea ce facem, în dorinţa de a ne bate în această campanie electorală împreună şi de a o câştiga.

În al treilea rând, candidatura mea aici înseamnă pur şi simplu că, din punct de vedere politic, eu am încredere în dvs şi cred că şi mulţi dintre dvs au încredere în mine. Dvs veţi decide! Dacă am făcut bine venind să candidez la Teleorman nu decid eu, Adriean Videanu, Traian Băsescu, decid cetăţenii din Teleorman, decideţi voi la 9 decembrie!”.

Crin Antonescu a subliniat că la Teleorman există un PSD foarte puternic, dar şi un PNL la fel de puternic.

„Vă doresc patru ani sau la capătul lor în care să puteţi spune ‘niciodată nu a fost mai bine, nici Alexandriei, nici Teleormanului şi nici României decât pe vremea în care Victor Ponta era prim-ministru, Dragnea era măcar ministru şi Antonescu era preşedinte'”, a mai spus Antonescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata