Gheorghe Flutur pentru USL Iaşi: „Dacă dormi de amiază, n-ai cum să aduci fonduri”

Liderul judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a dezavuat, luni, 12 noiembrie, declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, dar şi lipsa de reacţie a omologului sucevean al acestuia, social democratul Ioan Cătălin Nechifor, referitoare la faptul că Iaşiul a fost privat de finanţare suficientă pentru infrastructură în favoarea rutei ocolitoare a Sucevei, în perioada mandatului lui Gheorghe Flutur (n.r. – preşedinte CJ Suceava între 2008 şi 2012).

”Judeţul Suceava a fost vizitat de mentorii USL de la Iaşi. Înţeleg că Suceava e condusă de la Iaşi din punct de vedere al USL-ului. Au recunoscut aceşti oameni că, într-adevăr, Suceava a adus mai multe fonduri şi au venit chiar să se plângă cumva că le-am luat banii lor de la Iaşi. Vreau să-i anunţ pe această cale că nu le-am luat banii lor, dar, dacă dormi de amiaz, n-ai cum să aduci fonduri”, a spus Flutur.

El a cerut un punct de vedere al liderilor USL Suceava în legătură cu declaraţiile lui Adomniţei.

”Cer o reacţie a liderilor USL, dacă mai există aici la Suceava, vizavi de poziţia celor din Iaşi care vin în weekend să se simtă bine la cabanele din Bucovina. Care este poziţia lor atunci când critică, vezi Doamne, că Flutur a adus prea mulţi bani la Suceava (…) Şi poate că se trezesc în al doisprezecelea ceas ai noştrii şi au inimă pentru Suceava ca să aducă bani pentru şoseaua de centură s-o termine, că au inimă să aducă bani să dea drumul la aeroport, că au inimă să aducă bani să mărească pensiile şi salariile aşa cum au promis din prima zi şi n-au făcut-o, şi atunci mai discutăm despre responsabilitate şi despre a fi sau a nu fi lider politic”, a spus Flutur.

Reacţia lui Flutur vine în urma declaraţiilor lui Adomniţei, prezent, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL, la Câmpulung Moldovenesc, conform cărora banii care ar fi trebuit să ajungă în ultimii doi ani la o investiţie de infrastructură în zona ”Fundaţie” în Iaşi au fost ”deturnaţi” de Flutur la centura ocolitoare a Sucevei.

Loading...

Citește și
loading...

1 Comentariu
 1. Tase... spune

  9 dec.2012, ora 21,15, sediul de campanie USL

  Apasarea unei linisti de cavou domneste atmosfera…se aud aproape imperceptibil respiratii intretaiate…usor fosnet de batiste de unica folosinta stergand transpiratia abundenta a celor prezenti…un bazait de tantar are ecoul unui F16 si o femeie de serciviu ia cu cruzime viata sarmanei insecte spoind un afis electoral…cineva tuseste incetisor de teama sa nu tulbure atmosfera de priveghi…un suspin si pocnetul unei brichete…
  Ponta ” little dick ” : – I’m sorry…
  Crin ” le drogue’ ” : Je regrete beaucoup…
  Felix ” flatulatie in direct ” : Αύριο το πρωί θα φύγω σε Κύπρος…( maine dimineata plec in Cipru )…
  Ponta : – Why ?
  Crin : – Pourquoi ?
  Felix : Am banii lui nea Nicu…
  Ponta : – Cum ma, PRM 6 % ?
  Crin : – Si PPDD, 24 % ?
  Felix : Tocmai ARD 35 % ?
  Ponta :- Stati, priviti…UDMR 6% !!!
  Crin : – Iar noi 29 % ? Asta e hotie pe fata ! Protestez la ONU; NATO si…vad eu unde…
  Felix : – Gata, lichidez Intactul si plec definitiv !
  Ponta : – Nu Dane, nu pot trai fara tine !
  Crin : – Ia-ne si pe noi !
  Felix, hotarat : – Nici gand…o iau doar pe Oana Stancu e meseriasa si…poate pe Gadea…

  O pana de curent pune capat unui cosmar…tipete, lovituri sub centura la adapostul intunericului, mieunatul unei pisici disperate…

 2. Adrian spune

  Comedie tragica. Dar daca ar fi o piesa de teatru nu as plati bilet sa o vad. Din pacate platesc zi de zi mult mai mult decat contravaloarea unui bilet. Daca un spectacol de teatru nu iti place te ridici si pleci, din pacate (cel putin eu ) nu ne permitem acest lux….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.