Liderul Forţei Civice, Cornel Simion, neagă existenţa unor înţelegeri cu PP-DD pentru alegerile parlamentare

Co-preşedintele ARD Tulcea, liderul organizaţiei judeţene a Forţei Civice, Cornel Simion, nu ştie nimic despre vreo înţelegere între PDL şi PP-DD pentru alegerile parlamentare. ‘Eu nu ştiu nimic despre un aranjament între PDL şi PP-DD. Dacă o asemenea înţelegere a fost încheiată de PDL, ea a fost făcută în nume personal, fără să aibă vreo discuţie cu mine’, a declarat co-preşedintele ARD Tulcea, Cornel Simion, candidat din partea Alianţei pentru Colegiul senatorial nr 2.

Întrebat fiind care sunt posibilele influenţe ale unei asemenea înţelegeri în rezultatul alegerilor parlamentare, liderul Forţei Civice a menţionat că, din punctul său de vedere, PP-DD nu este o formaţiune despre care şi-ar dori să vorbească.

Citeste si:  Antonescu: Există suficiente semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură

‘Nu cred că (PP-DD, nn) ar fi un partener inclusiv în discuţiile de guvernare. Nu mi-aş dori să am un dialog politic cu cei de acolo. Şi asta pentru că nu mai are rost să punem pe tapet toate scandalurile în care s-au implicat, modul absolut populist în care îşi fac campanie, cele 100 de puncte ale platformei lui Dan Diaconescu în care vin cu tot felul de aberaţii total lipsite de fundament economic sau social. Nu te poţi aşeza la masa dialogului cu cei care îi păcălesc pe alegători cu tot felul de fantasme politice’, a precizat co-preşedintele ARD, Cornel Simion.

Citeste si:  Cum se poate face curăţenie în România? "Cu morcovul şi cu biciul", spun europenii

Recent, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PDL, Constantin Hogea, a recunoscut existenţa unor înţelegeri cu PP-DD pe anumite colegii din judeţul Tulcea pentru alegerile parlamentare.

‘Eu nu neg că pe anumite colegii există înţelegeri între candidaţii ARD şi PPDD. Şi e foarte bine cât timp mie îmi creează un avantaj de vot. Bătălia politică e pe voturi, nu pe chestiuni de moralitate. Această înţelegere nu este o soluţie, dar în bătălia politică accepţi orice gen de jocuri politice ca să-ţi creezi un avantaj de voturi’, a declarat pentru AGERPRES co-preşedintele ARD, Constantin Hogea.

Citeste si:  Mihai-Răzvan Ungureanu va candida la Arad pentru un post de senator
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close