Primul card bancar din lume realizat în totalitate din aur, diamante şi perle

Banca Sberbank a Rusiei din Kazahstan şi-a anunţat planurile de a emite un card de credit exclusiv, despre care reprezentanţii instituţiei spun că va fi primul card bancar realizat în totalitate din aur, diamante şi perle, relatează Designtaxi.com.

Denumit “Visa Infinite Exclusive”, acest card ediţie limitată va fi conceput din “aur pur, 26 de diamante şi încrustat cu perle.” Se estimează că pentru obţinerea acestui card trebuie plătită suma de 100.000 de dolari, dintre care 65.000 de dolari vor reprezenta cheltuieli de confecţionare a cardului, iar soldul va rămâne în contul utilizatorului.

La un asemenea preţ, deţinătorul cardului se va bucura de beneficii şi privilegii de top, cum ar fi o asigurare de viaţă în valoare de 250.000 de dolari, acces la salonul din aeroporturi, servicii de concierge, reduceri la hoteluri şi restaurante, la închirieri de maşini, etc. Banca a garantat că le va oferi noilor deţinători de carduri un iPhone 5 gratuit şi o husă pentru card Montblanc. Oare câţi doritori vor fi?

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata