Teodor Baconschi: Trebuie să facem nişte politici integrate pentru IMM-uri

Am constatat o neîncredere aproape generalizată faţă de promisiunile făcute de politicienii din orice formaţiune politică, a declarat, joi, 15 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, Teodor Baconschi, candidatul ARD la Senat pe Colegiul Uninominal Senatorial 4. Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a constatat că principala problemă a ieşenilor este aceea a nivelului de trai scăzut care înseamnă pensii prea mici, lipsa locurilor de muncă şi a perspectivelor.

’40 la sută din ieşeni lucrează în sectorul public, care oferă în acest moment o anumită stabilitate. Trebuie să reconstruim un ţesut industrial care în 20 de ani a dispărut pas cu pas. Evident că e nevoie de investiţii. E nevoie, în paralel, de ajutorul autorităţilor locale’, a spus candidatul ARD la Senat pe Colegiul Uninominal Senatorial 4.

Citeste si:  CFR Călători: Trenurile vor circula în condiţii de iarnă, în următoarele 48 de ore

Teodor Baconschi a subliniat importanţa sprijinirii dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

‘Trebuie să facem nişte politici integrate punând în valoare sectorial importanţa IMM. În acest fel ne putem aştepta ca Educaţia să fie mult mai bine legată de bussinesul local’, a afirmat Baconschi.

Totodată, candidatul ARD a spus că există o diferenţă între zonele Copou şi Dacia, din Colegiul din partea căruia candidează la Senat, primul fiind un cartier rezidenţial, unde se află şi şcolile şi universităţile de elită din Iaşi, iar celălalt, Dacia, un cartier muncitoresc. Cu toate acestea, susţine Baconschi, mulţi dintre locuitorii colegiului în care el candidează la Senat i-au spus că vor alege omul şi nu partidul.

Citeste si:  Un ieşean a fost păcălit de chiriaşii săi cu 30.000 de lei

‘Există o inerţie a votului politic, însă oamenii au început să compare şi candidaţii. Sunt ieşeni care gândesc în logica omului mai bun’, a spus candidatul ARD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close