Trupa Viţa de Vie anulează concertele din turneul naţional

Concertele trupei Viţa de Vie, din turneul naţional, programate în oraşele Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu Mureş, Constanţa şi Craiova au fost anulate, acestea urmând a fi reluate cel mai probabil în prima parte a anului 2013, informează un comunicat remis joi.

Anularea turneului nu implică şi concertul de la Bucureşti, fanii trupei din Capitală urmând să se poată bucura de o reprezentaţie pe 20 decembrie, la Turbohalle, unde vor fi prezenţi şi cei de la Mandela Gajol, Planet H, Gojira, Alexandrina Hristov şi Paraziţii.

„Pe fondul decalării planului de producţie şi lansare a următorului material discografic, stafful organizatoric împreună cu membrii trupei au decis să suspende reprezentaţiile şi să revină în faţa fanilor după apariţia acestuia pe piaţă”, se arată în comunicatul citat.

Membrii trupei le adresează fanilor scuze pentru situaţia creată şi „promit că se vor recompensa cu noi piese de care nu vor fi dezamăgiţi”.

Contravaloarea biletelor va putea fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând cu 15 noiembrie până pe 20 decembrie.

Pentru evenimentul de la Bucureşti biletele sunt disponibile la preţul de 35 lei (între 15 noiembrie-19 decembrie) şi 40 lei în ziua concertului (20 decembrie) din reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului şi online prin eventim.ro.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.