Adriean Videanu: Suspendarea preşedintelui este o ameninţare care nu mai sperie pe nimeni

Suspendarea preşedintelui este o ameninţare care nu mai sperie pe nimeni, a declarat, luni, preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu.

 El a prezentat, cu prilejul evenimentului de lansare a candidaţilor ARD Sector 2, un sondaj de opinie potrivit căruia USL ar obţine 46 de procente la alegerile parlamentare, iar ARD – 25.

„Victor Ponta nu a făcut nimic în şase luni de zile. În programul de guvernare al USL nu este încorporată nicio resursă. Singura promisiune electorală a lui Ponta e minciuna. Ceea ce au făcut guvernele Boc şi Ungureanu ţine de interesul naţional. Am stabilizat România pentru 22 de milioane de persoane”, a spus Videanu.

Citeste si:  Italia, paralizată de greva naţională a mijloacelor de transport

Potrivit democrat-liberalului, în cazul în care niciun partid nu va obţine 50% plus unu din voturi, atunci preşedintele României poate desemna premierul după consultarea cu partidele politice.

Videanu a mai spus că este nevoie „să se repornească inima României, lucru care se poate întâmpla pe 9 decembrie”.

Candidatul ARD în Colegiul 9 din sectorul 2, Theodor Paleologu, a precizat luni, că declaraţiile unor lideri USL riscă să scoată România în afara Europei.

Potrivit democrat-liberalului, declaraţiile premierului Victor Ponta vin „după o serie de declaraţii împotriva Europei, împotriva preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi a Departamentului de Stat”.

Citeste si:  Victor Ponta anunţă că va depune autodenunţul la DNA
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close