Ion Besoiu despre Şerban Ionescu: A dispărut un mare actor de film şi de teatru

Ion Besoiu a declarat joi, 22 noiembrie, că a pierdut prin moartea lui Şerban Ionescu pe lângă un prieten şi un mare actor.

„A dispărut un mare actor de film şi de teatru. (…) Regret imens. S-a stins după o grea suferinţă şi din păcate n-am putut să-l ajutăm nicicum. A fost o boală necruţătoare. Lasă în urma lui un gol foarte important în teatrul şi în filmul românesc”, a spus Ion Besoiu.

El şi-a amintit că l-a cunoscut pe Şerban Ionescu chiar la debutul acestuia în cinematografie, la filmul „Ion” şi l-a descris ca pe un „băiat de mare talent şi un camarad deosebit ca actor, pe platoul de filmare, în viaţă, plin de umor, întotdeauna bine dispus”.

Citeste si:  Sever Voinescu: Dacă opoziţia doreşte reguli mai stricte cu privire la prezenţa în Parlament, să vină la serviciu

„Cred că locul lui îl va ocupa mult mai târziu cineva. Încă de la debut a fost strălucit şi talentat”, a afirmat Ion Besoiu.

Actorul Şerban Ionescu (62 de ani) a murit în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El se afla internat de marţi la secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a insuficienţei respiratorii cauzate de boala neurologică de care suferea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close