Victor Ponta: Podul de la Măcin – o prioritate absolută pentru Guvernul USL 2012-2016

Prioritatea absolută a Guvernului USL în perioada 2012-2016 pentru Tulcea este podul de la Măcin ‘de care Dobrogea are nevoie’, a declarat, joi, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

Co-preşedinţii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au participat, joi, 29 noiembrie, la Tulcea, la lansarea oficială a candidaţilor tulceni ai Uniunii la alegerile parlamentare.

‘Le mulţumesc colegilor din Tulcea pentru că m-au ajutat să înţeleg ce înseamnă acest judeţ – locuitori care au nevoie de sprijin pentru agricultură, piscicultură, pentru a folosi resursele din judeţ. Sunt lucruri importante şi vă invidiez, ca orice altă persoană pentru că în acest judeţ este o comoară inestimabilă – Delta Dunării, iar obligaţia mea este faţă de toţi locuitorii judeţului care au o viaţă dificilă şi care constată în fiecare zi că au nevoie de mai multă atenţie din partea Guvernului, din partea acelui guvern european care alocă fonduri de care judeţul Tulcea are foarte multă nevoie. Pe lista celor 10 proiecte USL, prioritate absolută pentru Guvernul USL 2012-2016 este podul de la Măcin de care Dobrogea are nevoie. Împreună vom inaugura acel pod, pentru că vreau să fiţi mai aproape de restul ţării, să existe o infrastructură care să ajute judeţul şi să folosim orice oportunitate pe care o aveţi’, a declarat co-preşedintele USL, Victor Ponta, în timpul lansării candidaţilor USL la alegerile parlamentare.

Citeste si:  MAGIC MOTORS SRL - notificare privind deschiderea procedurii generale de insolvenţă

La rândul său, co-preşedintele Uniunii, Crin Antonescu, i-a îndemnat pe tulceni să se prezinte la urne pe data de 9 decembrie, susţinând că ‘USL va însemna echilibrul puterilor în stat şi va însemna cu adevărat democraţie’.

‘USL va însemna că aleşii dvs în Parlament sunt cei care investesc Guvernul, care susţin Guvernul, care construiesc Guvernul. USL este o uniune democratică înainte de toate. Am străbătut împreună cu ceilalţi colegi aproape toată ţara şi vă putem spune că vom câştiga zdrobitor alegerile parlamentare. Mai mult decât atât, în Rom azi nu s-a conturat, nu s-a consolidat doar o opţiune majoritară de vot, ci un val de susţinere, de aşteptare şi de speranţă. În România, la oamenii simpli, există aşteptare, încredere şi optimism. USL este mult mai mult decât PSD şi PNL. USL e o stare de spirit a milioane de români’, a afirmat co-preşedintele USL, Crin Antonescu.

Citeste si:  Organizarea administrativ-teritorială a României 1864 -1989

Preşedintele PC Daniel Constantin a reamintit că programul de guvernare al USL vizează în prezent domeniul energetic şi agricultura.

‘Am construit un program de guvernare bazat pe două chestiuni fundamentale – dreptate până la capăt şi o Românie puternică care să aparţină românilor puternici. Am promis că vom găsi acele sectoare ale economiei care să însemne cu adevărat o viaţă mai bună în România. Azi, în programul de guvernare sunt energia şi agricultura’, a declarat la rândul său co-preşedintele USL, Daniel Constantin.

În timpul evenimentului au mai susţinut alocuţiuni liderii PSD Liviu Dragnea şi Marian Oprişan, precum şi preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

Citeste si:  Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata