Ioan Ariton, Raluca Turcan şi preşedintele PP-DD Sibiu, parlamentari prin redistribuire

Vicepreşedintele PDL deputata Raluca Turcan, liderul judeţean al PDL, fostul ministru al Economiei, Ion Ariton şi preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD, consilierul judeţean Puşcaş Iacob au obţinut mandatele de parlamentari ca urmare a redistribuirii naţionale, a anunţat marţi oficial, printr-un comunicat de presă, Biroul Electoral Judeţean.

Astfel, numărul de parlamentari de Sibiu creşte cu doi, ajungând la un total de 11. Dacă până în prezent erau trei senatori, acum Sibiul are patru, cu Ion Ariton, care a reuşit să ajungă senator din poziţia a doua pe Colegiul 1 Sibiu, câştigat de liberalul Sorin Ilieşiu susţinut de USL.

Citeste si:  Clădirile culturale din Bacău aşteaptă urgente renovări

Vicepreşedintele PDL deputata Raluca Turcan a prins al treilea mandat de deputat, de pe locul doi, iar câştigătorul Colegiului 2, social-democratul Florin Orlăţan, a pierdut deşi avea număr aproape dublu de voturi.

Marea surpriză a alegerilor parlamentare de la Sibiu este Puşcaş Iacob, ajuns deputat în Colegiul 4, unde câştigător este social-democratul Ioan Axente, susţinut de USL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close