NOUTATI LEGISLATIVE – 20 decembrie (0865)

În MONITORUL OFICIAL, Partea I, numarul 865 din 20.12.2012 au fost publicate urmatoarele legi, decrete, hotarâri si alte acte:

¤ DECIZII ALE CURTII CONSTITUTIONALE
– Decizia nr. 898 din 25 octombrie 2012 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 8 alin. (1) lit. a) din Ordonanta Guvernului nr. 112/1999 privind calatoriile gratuite în interes de serviciu 5i în interes personal pe caile ferate romane .

¤ HOTARARI ALE GUVERNULUI ROMÂNIEI
– 1.217. — Hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si funciionare 5i a structurii organizatorice ale Administratiei Rezen+atiei Biosferei „Delta Dunarii”

Citeste si:  Preşedintele Traian Băsescu anunţă că a promulgat legea micii reforme

¤ ACTE ALE BANCII NATIONALE A ROMÂNIEI
– 16. — Ordin privind unele dispozitii de aplicare a cerintelor referitoare la determinarea fondurilor proprii în contextul abrogarii Ordinului Bancii Nationale a Ramaniei nr. 2612011 privind unele dispoziiii de aplicare a cerinielorde prudenia bancara în contextul modificarilor legislative legate de implementarea Standardelor intemafionale de raportare fnanciara la nivel individual ce intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2012
– 16. — Regulament privind clasificarea creditelor si plasamentelor, precum 5i determinarea 5i utilizarea ajustarilor pnadentiale de valoare

Citeste si:  Ponta: Singurul candidat al PNL care are profil prezidenţial este Crin Antonescu
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close