Prahova: Adriana Săftoiu, exclusă din PNL

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, a fost exclusă din partid de organizaţia Prahova.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Prahova, Mircea Roşca, a anunţat sâmbătă că decizia a fost luată în urma apariţiilor televizate în care Săftoiu a adus critici la adresa guvernului USL şi a prezentat unele idei care au fost în neconcordanţă cu partidul.

Roşca a explicat sâmbătă, la finalul Delegaţiei Permanente a partidului, că excluderea Adrianei Săftoiu din PNL s-a produs ca urmare a unei propuneri venite din partea Biroului Permanent Judeţean Prahova.

„Decizia a fost luată raportat la activitatea sa în filiala Prahova, în condiţiile în care nu a mai fost în contact cu filiala de ani buni. Cel mai mult ne-a deranjat că merge la anumite televiziuni în numele PNL şi exprimă idei în contrast cu cele ale partidului”, a afirmat preşedintele PNL Prahova.

De asemenea, Mircea Roşca a precizat că de mai mult de un an Adriana Săftoiu nu a avut legătură cu PNL Prahova, deşi era membră a organizaţiei municipale Ploieşti.

Adriana Săftoiu a fost aleasă în anul 2008 deputat de Prahova, în colegiul uninominal 7 şi a demisionat din Parlament în ianuarie 2012.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.