Cristiano Ronaldo, noul ambasador al organizaţiei Salvaţi copiii

0

Atacantul portughez al clubului spaniol Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este noul ambasador global pentru anul 2013 al organizaţiei Salvaţi copiii, postură din care va activa ‘pentru a combate foametea şi obezitatea infantilă, precum şi pentru a promova exerciţiile fizice şi o alimentaţie sănătoasă’, informează miercuri EFE.

‘Când am aflat că, la nivel mondial, unul din şapte copii se duce în fiecare seară la culcare flămând, nu am ezitat să mă implic’, a explicat Cristiano Ronaldo într-un comunicat difuzat de organizaţie.

Ronaldo consideră că este o onoare pentru el să se alăture organizaţiei. ‘Vreau să lucrez cu ei pentru a mă asigura că tot mai puţini părinţi vor fi obligaţi să se chinuie pentru a-şi hrăni copiii în mod corespunzător. Totodată, vreau să-i conving pe puşti să iasă din case, să fie activi şi sănătoşi. Ca tată, ştiu cât de important este să-i ofer fiului meu de doi ani o viaţă sănătoasă din start şi vreau ca toţi copiii să aibă această şansă’, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Căpitanul selecţionatei portugheze se alătură altor nume grele care au activat ca ambasadori ai organizaţiei, cum este cazul actriţelor Jennifer Connelly, Jennifer Garner sau Julianne Moore.

‘Suntem încântaţi că un jucător de un asemenea nivel lucrează cu noi. Mulţi copii din întreaga lume văd în Cristiano un model de urmat pentru o viaţă sănătoasă şi pentru a se menţine în formă’, a declarat Alberto Soteres, director al Salvaţi Copiii, în acelaşi comunicat.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.