Samsung lansează un nou ecran de televizor „nemaiîntâlnit”

0

Se speculează că Samsung, producătorul de gadgeturi, va lansa săptămâna viitoare un nou tip de ecran TV, care ar putea transforma orice fereastră într-un televizor, prin simpla apăsare a unui buton, relatează DailyMail.co.uk.

Compania a lansat astăzi un videoclip în care prezintă noul dispozitiv, susţinând faptul că va lansa pe piaţă “o adevărată inovaţie în ceea ce priveşte aspectul televizoarelor, care vor avea “o nouă formă, nemaîntâlnită până acum”.

Cel mai probabil, Samsung va face anunţul în cadrul întâlnirii anuale a producătorilor de electronice, “Consumer Electronics Show” (CES), care va avea loc în Las Vegas săptămâna viitoare.  La acest eveniment, toţi producătorii importanţi de electronice, cu excepţia companiei Apple, îşi prezintă noile produse.

Imaginea de prezentare a produsului este însoţită de un videoclip care a fost adăugat recent pe pagina de YouTube a companiei Samsung. În acest videoclip, o gamă de televizoare de dimensiuni standard sunt prezentate îndreptându-se curioase spre locul în care va fi prezentat noul televizor Samsung, acoperit momentan de un cearceaf alb.

Reprezentanţii firmei au spus că “pe măsură ce Samsung se pregăteşte să lanseze un nou tip de televizor în cadrul evenimentului CES, un gadget diferit de orice a văzut lumea până acum, toate celelalte televizoare se grăbesc să fie martore la lansarea noului produs”.

Totuşi, o nouă formă ar ridica numeroase întrebări referitoare la ce anume vor putea vedea consumatorii pe noul model de ecran, fără a fi nevoie ca studiourilor de film din Hollywood şi reţelele de televiziune să producă un material într-o formă nouă.

Samsung îsi prezintă destul de des produsele prototip la CES, anul trecut lansând tehnologia “Smart Window”, care a prezentat o interfaţă controlată prin atingere, amplasată deasupra unei sticle transparente, pe care compania a prezentat-o rulând diverse aplicaţii.

Numeroase surse sugerează că şi Apple analizează această piaţă, deşi nu este clar când această companie îşi va lansa propriul produs de televiziune. Cu toate acestea, mulţi cred că momentul pătrunderii companiei Apple pe piaţa televizoarelor ar putea fi chiar la sfârşitul acestui an.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.