Premierul Ponta: Pe site-ul Guvernului va fi publicată lista celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS

0

Premierul Victor Ponta a anunţat luni, 7 ianuarie, că va fi publicată pe site-ul Guvernului lista completă a celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS.

„Pe site-ul Guvernului va fi publicată lista completă a tuturor celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS, ce suprafaţă are locuinţa şi cât plătesc. (…) I-am cerut secretarului general şi va publica acest lucru”, a declarat premierul, la B1 Tv.

El a spus că nu ştie câţi demnitari beneficiază de locuinţă de la RA-APPS şi nici ce miniştri nu au solicitat. „Eu nu am solicitat. Nu am nevoie, stau foarte bine unde stau”, a adăugat Ponta.

Premierul a precizat că în funcţie de reacţiile publice faţă de respectiva listă va putea să ia „o măsură legală”. „Deocamdată, primul lucru, care ţine de transparenţă, va fi acela că vom publica pe site lista completă”, a mai spus Ponta.

Potrivit premierului, publicarea pe site-ul Guvernului a respectivei liste ar putea avea şi un efect „inhibitor” asupra unor demnitari, care astfel ar putea să nu mai ceară locuinţă de la RA-APPS

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.