Hunedoara: Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

0

Patru persoane au fost reţinute, miercuri seară, 9 ianuarie,de procurorii DIICOT Hunedoara într-un dosar ce vizează traficul de droguri, învinuiţii făcând parte dintr-un grup de 13 suspecţi ce a fost audiat, pe parcursul zilei, la sediul DIICOT din Deva.

Grupul celor 13 persoane a fost ridicat miercuri dimineaţă din oraşul Vulcan, în urma unor percheziţii efectuate la domiciliile a patru indivizi despre care există indicii că se ocupă cu traficul de droguri în oraşele Văii Jiului.

”În urma audierilor au fost reţinuţi patru bărbaţi. Aceştia vor fi prezentaţi, joi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc”, a declarat şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara, comisarul Lucian Năboiu.

Procurorii DIICOT Hunedoara au emis pe numele celor patru suspecţi ordonanţe de reţinere, celelalte nouă persoane urmând să fie cercetate în stare de libertate.

Membrii grupării sunt anchetaţi pentru că au adus în ţară marijuana, din Olanda. Drogul a fost vândut apoi consumatorilor din mai multe oraşe din Valea Jiului la un preţ de 50 de lei gramul.

Şeful SCCO Hunedoara a mai spus că există informaţii potrivit cărora acelaşi grup ar fi implicat într-o serie de furturi din Olanda, în acest caz fiind efectuate verificări de către poliţişti.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.