Oportunitate: Qatar Airways angajează stewardeze la Iaşi

0

Cine caută să lucreze pentru o companie aeriană are o şansă săptămâna aceasta, dacă ajunge la Iaşi. Qatar Airlines, unul dintre cei mai importanţi operatori din Orient, face angajări în data de 13 ianuarie.

Încrederea în sine şi carisma sunt avantaje la prezentarea cv-ului, de asemenea şi aspectul fizic. Qatar Airways cere ca vârsta minimă pentru cei care aplică la acest job să fie de 21 de ani.

 

Iată condiţiile menţionate în anunţ:

  • Despre locul de muncă

Îţi place să călătoreşti şi să cunoşti oameni noi? Ai excelente abilităţi interpersonale? Ştii să lucrezi în echipă şi ai vrea să faci parte dintr-un echipaj renumit la nivel internaţional?

Dacă răspunsul tău este DA, atunci cei de la Liniile Aeriene Qatar vor să te cunoască. Compania caută persoane dedicate şi energice, care să se alăture echipajului de stewarzi al corporaţiei multinaţionale. Important este să aplici până pe 13 ianuarie 2013 pentru a putea profita de această oportunitate de a călători în jurul lumii şi de a deveni un ambasador al Liniilor Aeriene Qatar.

 

  • Responsabilităţi:

– Asigurarea unor servicii remarcabile în aeronavă prin care să reuşeşti să impresionezi clienţii, identificând în mod corect nevoile şi diferenţele culturale ale pasagerilor.

– Îndeplinirea eficientă a sarcinilor în cadrul echipei de însoţitori de bord sub presiunea timpului, astfel încât să se asigure livrarea cu succes a tuturor serviciilor specifice Qatar Airways, spre satisfacţia pasagerilor.

– Menţinerea unui nivel ridicat al standardelor de securitate la bordul aeronavei, pe tot parcursul zborului, pentru a se asigura siguranţa pasagerilor şi a echipajului.

– Menţinerea permanentă a unui standard ridicat de prezentare personală, fiind în acelaşi timp mândru că porţi uniforma Qatar Airways ca şi ambasador al liniei aeriene de cinci stele.

– Trebuie să ai o atitudine pozitivă, abordabilă şi profesionistă, în orice moment şi indiferent de situaţia în care te afli.

– Trebuie să lucrezi în echipă, alături de personalul Qatar Airways, pentru a te asigura că se vor obţine rezultate de calitate pentru companie.

– Îmbunătăţirea călătoriei pasagerilor de la început şi până la sfârşit pentru a te asigura că aceştia vor apela din nou la serviciile companiei.

 

  • Abilităţi, experienţă şi cunoştinţe necesare:

A fi steward nu este doar un loc de muncă, ci un stil de viaţă. Pentru a face parte din echipa noastră este important să îndeplineşti următoarele cerinţe:

– Vârsta minimă: 21 de ani

– Întinderea minimă a braţelor: până la o înălţime de 212 centimetri (pe vârfuri)

– Nivelul minim de educaţie: diplomă de absolvire a liceului

– Engleză scrisă şi vorbită fluent (o altă limbă străină reprezintă un avantaj)

– O stare a sănătăţii excelentă şi un fizic plăcut

– Disponibilitatea de se stabili în Doha, Qatar

– O personalitate prietenoasă cu bune abilităţi şi aptitudini interpersonale pentru a putea lucra alături de o echipă multinaţională.

 

  • La ce să te aştepţi

 Persoanele selectate pentru interviu trebuie să reţină faptul că punctualitatea este un aspect foarte important, trebuie să aibă o vestimentaţie business şi să fie sinceri.

Femeile trebuie să poarte o fustă până la genunchi şi o bluză cu mâneci scurte, părul trebuie prins într-un coc, iar machiajul să fie potrivit pentru ocazia respectivă. Bărbaţii trebuie să poarte pantaloni, cămaşă şi cravată sau un costum business, să fie bărbieriţi şi aranjaţi corespunzător.

Aplicaţiile online se pot face pe www.qatarairways.com (http://careers.qatarairways.com/qatarairways/VacancyDetail.aspx?VacancyID=53287) şi trebuie să ai în vedere următoarele cerinţe:

          1.      CV

          2.      Fotografie tip paşaport

          3.      Fotografie în picioare

          4.      Copie după paşaport (doar pagina cu informaţii personale şi cu fotografia)

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.