Tablete Panasonic la preţuri cuprinse între 799 şi 2.139 euro, disponibile în România din februarie

Două noi tablete marca Panasonic vor fi disponibile în România, începând din februarie, la preţuri care variază între 799 şi 2.139 de euro, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, Novensys, compania care va importa aceste terminale pentru piaţa locală.

Potrivit sursei citate, tabletete Panasonic Toughpad FZ-G1 şi Panasonic Toughpad JT-B1 disponibile în portofoliul de produse hardware al Novensys sunt subţiri, uşoare şi, în acelaşi timp, în versiuni de 10,1 inci cu Windows 8 Pro şi de 7 inci cu Android.

FZ-G1 este prima tabletă industrială de la Panasonic cu Windows 8 Pro creată special pentru lucrătorii mobili ce îşi petrec cea mai mare parte din timpul de lucru pe teren sau în autovehicule. Terminalul cântăreşte numai 1,1 kg, fiind disponibilă atât cu ecran multi-touch, cât şi stylus pentru înregistrarea semnăturilor.

Citeste si:  Apple a raportat cel mai mare profit trimestrial din istorie

Echipamentul utilizează cea mai recentă tehnologie IPS dezvoltată de către Panasonic şi este rezistent la căderi repetate de la 1,20 m, precum şi la praf şi apă. Tableta Panasonic este echipată cu a treia generaţie de procesoare Intel Core i5 şi cu memorie de 4GB RAM şi 128 GB SSD standard, dar şi cu opţiuni de 256GB SSD, USB 2.0, Micro SD, Port serial RS232, LAN, GPS, Cititor Smart Card. Totodată, porturile USB 3.0, Bluetooth 4.0, HDMI şi WiFi sunt oferite standard.

Citeste si:  România, pe locul 4 ca viteză de Internet în lume şi pe locul întâi în Europa

Panasonic FZ-G1 va fi disponibilă în magazinele din România începând cu luna februarie la un preţ de 2.139 euro.

Prima tabletă de la Panasonic dotată cu Android este Toughpad JT-B1, creată pentru utilizarea cu o singură mână de către lucrătorii mobili din teren din industrii, precum Utilităţi, Transport public, Logistică, Gestionarea activelor şi Poliţie.

Noul dispozitiv care completează gama de tablete Toughbook are o greutate de doar 544 g şi un ecran capacitiv de 7 inci, cu o rezoluţie de 1024×600.

Tableta va putea fi cumpărată din magazinele de specialitate din România începând cu luna viitoare, iar preţul de comercializare este de 799 euro.

Citeste si:  Investitorii de retail au subscris peste 14,5 milioane acţiuni Nuclearelectrica, sumele depăşind 48,5 milioane euro

Compania Novensys, prezentă pe piaţa românească de 15 ani, deţine un portofoliu complex de soluţii perfect integrabile care se adresează unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distribuţie, Transport&Logistică, Producţie, Servicii Profesionale şi Utilităţi. De asemenea, oferă soluţii inteligente şi pentru alte industrii din România ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale şi farmaceutice etc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata