Agenţia pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri va dispărea, dar personalul va fi păstrat

0

Agenţia Naţională pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri va dispărea, probabil de miercurea viitoare, când va ieşi hotărârea de reorganizare a ministerului, dar personalul va fi păstrat, deocamdată, a declarat ministrul pentru IMM, Turism şi Mediul de Afaceri, Maria Grapini, vineri, 11 ianuarie 2013, la o conferinţă de presă.

„Rolul meu este să fac politici pentru domeniul pe care îl coordonez. Există multe proiecte în derulare şi nu arunc nimic la coş înainte de a analiza. Luni voi avea o serie de discuţii cu reprezentanţii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), despre impozitul forfetar, dar nu numai. Avem în program şi modificarea legii insolvenţei, dar toate propunerile noastre vor fi discutate mai întâi cu reprezentanţii mediului de afaceri”, a precizat Maria Grapini.

De altfel, plăţile pentru întreprinzătorii care au realizat proiecte prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice vor fi reluate la finalul lunii ianuarie 2013.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.