CFR Marfă are un nou director- Dimitris Sophocleous; AIF salută numirea acestuia

1

Asociaţia Industriei Feroviare salută numirea lui Dimitris Sophocleous în funcţia de director al administratorului de infrastructură feroviară CFR SA, potrivit unui comunicat al AIF.

„Reiterând faptul că infrastructura feroviară este una dintre componentele de mare importanţă ale economiei României, sperăm că va beneficia, în continuare, de un interes pe măsura importanţei sale din partea noului Guvern şi a dumneavoastră personal. Astfel, ne exprimăm sprijinul total pentru continuarea lucrărilor deja începute pe Coridorul IV Pan European, sperând chiar într-o intensificare a lucrărilor de reparaţii şi întreţinere multianuală şi pe alte secţiuni ale reţelei de cale ferată din România, a cărei reconstrucţie sau reabilitare va conduce la o creştere a vitezei de circulaţie a trenurilor de marfă sau călători şi implicit la o creştere a calităţii transportului feroviar”, se arată în comunicatul AIF.

În data de 20 decembrie 2012, Consiliul de Administraţie al CFR Marfă l-a numit pe Dimitris Sophocleous director general al companiei, acesta preluând mandatul din data de 10 ianuarie.

Dimitris Sophocleous a fost numit în locul lui Cristian Ghibu. El a fost director financiar în cadrul companiei de telefonie Romtelecom, în cadrul AD Pharma şi director general al companiei de dezvoltare imobiliară Impact.

loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. Alin spune

    Da, trebuie sa aducem oameni de peste hotare, parca aici in tara nu ar fi destui oameni tineri, inteligenti. Ai nostrii se duc sa lucreze in strainatate. As fi curios daca in Anglia, statul ar permite sa ajunga un roman intr-o asemenea functie?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.