FILM: Louise Hay – Poţi să-ţi vindeci viaţa

– Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice, prezintă Suntsanatos.ro.

În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi.

loading...

Citește și
Loading...

2 Comentarii
  1. Doina spune

    Foarte adevarat si plauzibil: omul este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, are putere in cuvantul rostit, in gandire si cheama lucrurile care nu sunt sa ia fiinta!
    Interesant…

  2. Manuel spune

    Foarte buna cartea scrisa de Louise Hay http: //www.amcititocarte.ro/despre-cum-poti-sa-ti-vindeci-viata-de-louise-hay/ dar este diferita de film. Filmul acesta seamana mai mult cu „Secretul” decat cu scenariul cartii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.