Jurassic Park 4 va fi lansat în vara anului viitor

0

Al patrulea film din seria Jurassic Park, în care se va implica din nou Steven Spielberg, va ajunge în cinematografele din SUA în 13 iunie 2014, a informat studioul Universal Pictures într-un comunicat de presă, citat de EFE.

Spielberg va produce filmul, dar nu se va afla în spatele camerei de filmat, aşa cum a făcut-o în cazul primelor două filme.

Totodată, realizatorul, al cărui ultim film, Lincoln, a primit 12 nominalizări la Oscar, şi-a amânat sine die următorul său proiect, Robocalypse.

Despre cea de-a patra parte a seriei Jurassic Park se ştie doar că va fi în 3D. ‘Este greu să continui când ştii că există aşteptări şi dorinţă din partea publicului’, a declarat recent producătoarea Kathleen Kennedy. ‘Ca oameni de cinema, stăm şi ne întrebăm: De ce să mai facem o continuare? Dacă nu reuşim să găsim răspuns, este mai bine să nu o facem. Este greu. Încercăm să găsim o poveste care să aibă sens, care să nu decepţioneze oamenii şi care, cu puţin noroc, să consolideze seria’, a adăugat aceasta.

Primele trei filme din saga dinozaurilor au înregistrat încasări de aproape 2 miliarde de dolari în întreaga lume. Primul film al seriei va fi difuzat din nou, la 5 aprilie, de această dată în 3D.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.