Fiica Iuliei Timoşenko, planuri pentru o nouă căsătorie?

0

Fiica fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko, Evghenia, care a divorţat de primul său soţ, rockerul britanic Sean Carr, are din nou planuri de căsătorie. Noul ales al Evgheniei Timoşenko este, potrivit site-ului TCN.ua, omul de afaceri american de origine ucraineană Artur Cecetkin.

Timoşenko şi Cecetkin se întâlnesc de peste un an. Artur Cecetkin este originar din Odesa, plecat în urmă cu 15 ani în SUA împreună cu familia sa. Potrivit TSN, Cecetkin îşi vizitează regulat locurile de baştină. Tocmai în timpul unei asemenea vizite omul de afaceri a făcut cunoştinţă cu Evghenia Timoşenko.

De Revelion, cuplul a petrecut în staţiunea de schi Bukovel din Ucraina, iar la ora actuală Evghenia Timoşenko şi Artur Cecetkin s-ar pregăti de nuntă. Recent, cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public, luând parte la un eveniment caritabil.

Oficial, cuplul nu a confirmat zvonurile privind căsătoria, iar mătuşa Iuliei Timoşenko, Antonina Uliahina, a declarat pentru Komsomolskaia Pravda că atât timp cât nepoata sa se află în închisoare, în familie nu se planifică nunţi.

Evghenia Timoşenko a fost căsătorită din 2005 cu un cetăţean britanic, liderul trupei rock Death Valley Screamers, Sean Carr. Cei doi s-au separat însă în noiembrie 2011.

În octombrie 2011, Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de închisoare şi obligată la plata unor despăgubiri în valoare de 190 de milioane de dolari în favoarea statului ucrainean, în urma semnării acordului cu Rusia în domeniul gazului, în 2009. Iniţial, Iulia Timoşenko a fost trimisă în colonia Kacianovsk, însă apoi, din cauza problemelor de sănătate, a fost transferată într-un spital.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.