Sorin Blejnar îi cere daune morale de un milion de euro fostei şefe a Vămii Prahova

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, îi cere daune morale de un milion de euro fostei şefe a Vămii Prahova în procesul civil pe care acesta i l-a intentat Dianei Severin, în urma declaraţiilor făcute de aceasta cum că Blejnar este ‘regina’ corupţiei din vămi.

Sorin Blejnar a cerut, prin apărătorul său, la termenul care a avut loc, marţi, la Judecătoria Ploieşti, în acest dosar, majorarea pretenţiilor financiare de la un leu, cât ceruse iniţial, la un milion de euro, în lei, la cursul BNR din ziua plăţii.

Citeste si:  Firme care au intrat în insolvenţă/faliment - 8 noiembrie 2011

Iniţial, Blejnar îi ceruse Dianei Severin daune morale simbolice, în valoare de un leu, şi să retracteze public afirmaţiile pe care aceasta le-a făcut.

Instanţa a pus în vedere ca Sorin Blejnar să facă dovada plăţii taxei de timbru. De asemenea, la termenul de marţi instanţa de judecată ar fi trebuit să audieze cinci martori în acest dosar, doar trei prezentându-se la proces.

Unul dintre cei doi absenţi a depus la dosar o adresă în care susţine că nu mai doreşte să fie audiat, întrucât el şi familia lui au fost ameninţaţi şi supuşi unor mijloace de constrângere.

Citeste si:  Emil Boc, despre Vlădescu şi Blejnar: Dacă nu voi vedea rezultate împotriva evaziunii, vor pleca

Niciunul dintre cei trei martori prezenţi nu a fost audiat la termenul de marţi, instanţa prorogând audierea lor pentru a se face dovada achitării taxei de timbru.

În acest dosar a fost acordat un nou termen pentru data de 26 februarie.

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a dat-o în judecată pe Diana Severin după ce fosta şefă a Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova a afirmat public că acesta ar fi ‘regina’ corupţiei din vămi.

Citește și
1 Comentariu
  1. DEZGUSTATOR TABLOUL! spune

    BINE-AR FI CA CINE TREBUIE SA INVESTIGHEZE FRAUDELE FACUTE DE OAMENI CA SI „CUMATRU'” DIN IMAGINE SI SA ACTIONEZE CU DREPTATE IN CELE INTAMPLATE. ACESTA, MAI PRECIS „CUMATRU'” AR TREBUI SA-NFUNDE TEMNITA PTR. MULTI ANI. UN IGNORANT, INGAMFAT, LINGAU, EXECUTANT SI SA NU UITAM FAPTUL CA E UN SPURCAT CE A FURAT BAROSAN SISTEMUL CONDUS DE „COLECTORUL GENERAL” SUB TUTELA UNUI GUVERN PDL-ISTO-UDMR-IST CORUPT PANA-N PANZELE ALBE!…RUSINE SA-I FIE…SE VA FACE DREPTATE, MAI TREBUIE SA TREACA O ‘LECUTA’ DE VREME, DAR VINE……RUSINE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata