EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Vasile Blaga: Primarii care au trădat în campania electorală nu au ce căuta în partid

0

Primarii PDL care în campania electorală pentru alegerile parlamentare au susţinut candidaţi ai altor formaţiuni politice trebuie să fie excluşi din partid, a afirmat marţi, la Piteşti, liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

„În fiecare organizaţie, am cerut şi astăzi aici, în Argeş, nu aş dori să mai văd în rândurile noastre pe aceia care ne-au trădat în campania electorală. Aici nu mai mergem pe prietenii, prieten ne este Partidul Democrat Liberal. Deci primarii care au fost pe bannere cu contracandidaţi de-ai noştri nu au ce căuta în partid. Asta este la decizia organizaţiilor locale, dar noi vom veghea ca principiul să fie respectat”, a declarat preşedintele PDL.

El a subliniat totodată importanţa respectării statutului PDL în cazul tuturor măsurilor care se vor lua pentru reconstrucţia partidului.

„Sunt preşedintele partidului şi am fost atâţia ani secretar general, eu respect statutul. (…) Sunt pentru respectarea strictă a statutului, (…) pentru a se reveni la respectarea strictă a statutului, fără niciun fel de înţelegere pentru cei care îl încalcă”, a precizat Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga a participat marţi, la Piteşti, la o şedinţă de analiză a activităţii şi rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană din Argeş la ultimele alegeri parlamentare.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.