Chiropractica, tehnica de vindecare bazată pe inteligenţa înăscută a corpului uman

– În 1895 s-a întâmplat ceva extraordinar. Un bărbat pe nume D.D. Palmer a vindecat un alt bărbat pe nume Harvey Lillard de surzenie, o afecţiune de care suferea de mai bine de 18 ani.

D.D. Palmer practica terapii vindecătoare non-invazive şi naturale, iar după examinarea lui Harvey a descoperit că o vertebră a coloanei se află într-o poziţie anormală. D.D. a corectat poziţia vertebrei de câteva ori, iar Harvey a putut auzi din nou. Vestea s-a răspândit în toată America, astfel că, persoanele care sufereau de această afecţiune, împreună cu familiile lor, au început să vină în Davenport, Iowa, oraşul în care locuia D.D.

Celelalte cazuri de surzenie nu au fost vindecate prin corectarea vertebrelor poziţionate greşit, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Harvey. Totuşi, s-a întâmplat altceva extraordinar. Simptome ale altor boli şi afecţiuni au dispărut sau au fost reduse la persoanele care au fost supuse la diferite tipuri de corecţii ale vertebrelor. Ceea ce a descoperit D.D. a fost relaţia între inteligenţa înăscută a corpului, eliminarea acestor perturbări şi rezultatele incredibile pe care le produce.

Inteligenţa înăscută reprezintă viaţa corpului uman, care reglează fiecare reacţie. Ştie exact de ce anume are nevoie corpul pentru a funcţiona la capacitatea sa maximă. Aceasta este temelia filozofiei chiropracticii. Acesta este motivul pentru care un chiropractician nu va pune niciodată un diagnostic şi nici nu va realiza ajustări chiropractice pentru a trata o afecţiune anume.

Citeste si:  Boala Alzheimer ar putea fi depistată printr-un test sanguin

Lindsay Mack explică, pentru Wakeup-world.com, că un chiropractician nu va spune cum anume te vei simţi mai bine după o ajustare chiropractică, însă, în mod sigur acest lucru se va întâmpla.

  • Un alt exemplu, cu date statistice

În 1918, a existat o epidemie de gripă care a făcut ravagii în întreaga lume. Pacienţii chiropracticienilor au avut o rată mai mică de deces, decât pacienţii doctorilor medicali. Aceste rezultate au fost uimitoare.

Datele statistice au fost publicate de Asociaţia Chiropracticienilor din Texas şi au fost făcute pubice :

– În Davenport, Iowa, 50 de medici au tratat 4.953 de cazuri de gripă, dintre care 274 de pacienţi au murit. În acelaşi oraş, 150 de chirpracticieni au tratat 1.635 de cazuri, dintre care doar o singură persoană a murit.

– În statul Iowa, medicii au tratat 93.590 de pacienţi şi s-au înregistrat 6.116 decese, un pacient la fiecare 15 persoane. În acelaşi stat (excluzând Davenport), 4.735 de pacienţi au fost trataţi de chiropracticieni şi s-au înregistrat doar 6 decese, o viaţă la fiecare 789 de pacienţi.

– În datele rapoartelor privind aceeaşi epidemie, chiropracticienii din Oklahoma au tratat 3.490 de cazuri de gripă, înregistrând doar 7 decese. Însă, cea mai interesantă informaţie constă în faptul că, în Oklahoma, au existat date clare potrivit cărora chiropracticienii au fost chemaţi să trateze 233 de persoane, care au primit îngrijiri din partea medicilor şi care au fost numiţi de aceştia “cazuri pierdute”. Chiropracticienii au salvat mare parte din acei pacienţi, în afară de 25 de persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Citeste si:  500 de presupuse victime ale unui medicament francez pentru diabetici

Încă de la naşterea chiropracticii în 1895, profesia medicală şi-a folosit puterea şi influenţa incredibilă de a menţine această practică în afara domeniului îngrijirii medicale. Totuşi, rezultatele îngrijirii prin chiropractică în timpul acestei epidemii nu au putut fi trecute cu vederea, şi, prin urmare, această profesie a devenit una licenţiată.

  • Aşadar, ce înseamnă acest lucru?

Deşi mulţi chiropracticieni şi pacienţi care urmează acest tip de tratament se concentrează asupra zonei lombare, îngrijirea chiropractică este extrem de puternică în ceea ce priveşte stimularea funcţiei sistemului imunitar.

Cum adică? În mediul nostru, există diferiţi factori care determină răsucirea şi rotirea vertebrelor din poziţia lor normală. Vertebrele au o funcţie care protejează măduva spinării, nervii spinali şi, prin urmare, sistemul nervos. Acest sistem controlează fiecare funcţie din corpul nostru. Totuşi, atunci când o vertebră este răsucită, acest lucru are efecte devastatoare asupra corpului uman. În loc să se permită trecerea nervilor în restul corpului pentru a emite mesajele potrivite, fără a se înregistra interferenţe din partea măduvii spinării, vetebrele pun presiune asupra nervilor, ceea ce îi face incapabili să funcţioneze în mod optim (să regleze sistemul imunitar). Prin urmare, apare starea de boală.

Citeste si:  Autoritățile de reglementare germane au fost „deficitare” în supravegherea Wirecard, spune supraveghetorul UE

Un chiropractician descoperă această dezaxare a vertebrelor, numită subluxaţie, şi o corectează. Nici chiropracticienii şi nici altcineva nu poate spune cu exactitate cum anume este afectat nervul şi restul organismului de această subluxaţie. Totuşi, corpul funcţionează mult mai bine fără aceste subluxaţii. Din acest motiv este important să deblochezi acest punct, lăsând fluxul de energie şi inteligenţa înnăscută să îţi regleze şi să îţi vindece corpul într-un mod optim.

Din păcate există şi consecinţe negative atunci când nu faci acest lucru.

Există un proces degenerativ care se produce atunci când o vertebră adoptă o poziţie anormală. Discurile dintre vertebre încep să slăbească şi pacientul prezintă riscul de a se îmbolnăvi de hernie. Se produce o accentuare a presiunii pe partea laterală şi pe spatele vertebrei, exact în locul unde se află măduva spinării şi nervii, cauzând interferenţe în interiorul sistemului nervos.

După ani de zile, leziunile pot deveni permanente, conducând la hernii grave. Multe persoane suferă de subluxaţii în urma procesului de naştere şi, cu cât se corectează mai repede subluxaţiile, cu atât se acumulează mai puţine leziuni.

Specialiştii recomandă vizita la un chiropractician care înţelege potenţialul corpului de a se vindeca singur. Acesta îţi va putea spune dacă suferi sau nu de o subluxaţie şi îţi va ajuta organismul să revină la starea lui naturală, de sănătate şi armonie. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata