Daniel Funeriu: Spre deosebire de mulţi alţii, locuiesc într-un apartament RA-APPS în mod legal

– Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu susţine că, spre deosebire de mulţi alţii, locuieşte „în mod legal” într-un apartament care aparţine RA-APPS.

„Conform legii, locuiesc într-un apartament care aparţine RA-APPS. Spre deosebire de mulţi alţii, fac acest lucru în mod legal”, a declarat Funeriu.

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu deţine locuinţă de protocol de la RA-APPS, cu decontarea cheltuielilor de către Administraţia Prezidenţială, potrivit listei persoanelor care beneficiază de locuinţă de la Regia Autonomă, făcută publică miercuri de către Guvern.

Potrivit listei, Funeriu beneficiază de o locuinţă cu cinci camere plus una de serviciu iar suma plătită pe lună este de 1.278,31 lei.

În documentul făcut public de Guvern se menţionează că, potrivit prevederilor legale, contractele de închiriere sunt încheiate cu chiriaşii, indiferent dacă aceştia deţin locuinţe în municipiul Bucureşti.

De asemenea, se mai precizează că instituţiile în cadrul cărora sunt angajaţi chiriaşii suportă contravaloarea chiriei, întreţinerii şi utilităţilor, dar nu mai mult de 1.550 de lei pe lună, diferenţa fiind suportată de chiriaşi.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.