La simulările pentru bacalaureat pot participa şi absolvenţii din seriile anterioare

0

La simulările probelor la limba şi literatura română şi matematică pentru examenul de bacalaureat care vor avea loc în 30 ianuarie şi, respectiv, 1 februarie vor putea participa şi absolvenţii de liceu din serii anterioare, în funcţie de capacitatea organizatorică (logistică şi resurse umane) a fiecărei unităţi de învăţământ.

Potrivit IŞMB, absolvenţii de liceu din seriile anterioare care doresc să participe la simularea probelor examenului de bacalaureat trebuie să depună o cerere scrisă la secretariatul unităţii de învăţământ pe care au absolvit-o, în perioada 21-23 ianuarie, în programul uzual al secretariatului.

„La depunerea cererii, absolvenţii vor lăsa datele de contact pentru a primi confirmarea participării şi toate informaţiile conexe desfăşurării probelor de simulare”, se arată într-o notă a IŞMB, care precizează că cele două simulări se vor desfăşura în intervalul orar 11-14.

Scopul simulărilor la examenele naţionale este acela de a avea o diagnoză pe care să se bazeze desfăşurarea şi organizarea activităţilor de pregătire a acestor examene pe parcursul semestrului al doilea, subliniază sursa.

Probele vor fi supravegheate cu camere video.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.