În perioada 1 februarie – 10 aprilie vor avea loc alegeri în organizaţiile PSD

0

În perioada 1 februarie – 10 aprilie vor avea loc alegeri în toate structurile Partidului Social Democrat, în pregătirea Congresului formaţiunii, care va avea loc pe 20 aprilie, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, în organizaţiile de femei, tineret şi seniori alegerile vor avea loc în toamna acestui an.

Pregătirea PSD pentru Congresul din primăvara acestui an a fost una dintre temele reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD care a avut loc luni.

„Am discutat despre pregătirea PSD pentru Congresul de pe 20 aprilie. Începând de la 1 februarie, până pe 10 aprilie, în PSD vor avea loc alegeri începând cu organizaţiile comunale, orăşeneşti, municipale, culminând cu organizaţiile judeţene, astfel încât pe 20 aprilie la Congres toate organizaţiile din ţară să aibă mandatul de patru ani. Organizaţiile judeţene care au avut conferinţe până acum – cum este Neamţ, care a avut acum trei luni alegeri – vor avea doar conferinţe de reconfirmări, dar mandatul tuturor organizaţiilor, tuturor structurilor va fi unul nou pentru perioada imediat următoare – de patru ani – şi vom intra în Congresul PSD cu toate alegerile făcute”, a detaliat purtătorul de cuvânt al PSD.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.