Leonardo DiCaprio vrea să ia „o pauză foarte lungă”

Actorul american Leonardo DiCaprio se gândeşte să facă „o pauză foarte lungă”, spunând că este epuizat după ce a turnat trei filme în doi ani. El a făcut această afirmaţie într-un interviu acordat cotidianului german Bild şi preluat de AFP.

„Sunt cam stors. Voi lua o pauză foarte lungă. În doi ani am turnat trei filme şi sunt complet epuizat”, a spus DiCaprio în cel mai citit cotidian din Europa. Actorul, care participă în prezent la promovarea filmului „Django Unchained” de Quentin Tarantino, în care interpretează un crud proprietar de plantaţie americană, a adăugat că „va călători în jurul lumii pentru a desfăşura acţiuni în favoarea mediului”. El a militat la sfârşitul anului 2012 pentru crearea unui sanctuar marin în oceanul austral pentru protejarea a mii de specii.

Leonardo DiCaprio, care va împlini în curând 40 de ani, îşi asumă rolul de om „privilegiat”. „Vreau să ajut oamenii pentru care lucrurile nu merg prea bine – tocmai pentru că merg atât de bine pentru mine”, a adăugat el.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.