Alin Trăşculescu a solicitat suspendarea contractului de şef RAR Vrancea pe o perioadă de doi ani

Fostul deputat Alin Trăşculescu a solicitat luni suspendarea din funcţia de şef al Agenţiei Registrului Auto Român Vrancea pe o perioadă de doi ani, informează un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Potrivit sursei citate, Alin Trăşculescu a solicitat luni conducerii RAR Bucureşti suspendarea contractului individual de muncă, în conformitate cu prevederile art.54 din Codul Muncii (republicat), din motive personale, pe o perioadă de 2 ani, începând cu data de 22 ianuarie 2013.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a cerut luni directorului RAR Bucureşti o informare exactă şi completă privind situaţia postului de şef de agenţie RAR Vrancea, post ce ar fi urmat să fie ocupat de Trăşculescu Alin Silviu.

Acesta a fost angajat în funcţia de şef de reprezentanţă cu delegaţie în cadrul Registrului Auto Român în anul 2004, pe baza contractului individual de muncă din 11 octombrie 2004.

Potrivit sursei citate, în anul 2006, în baza actului adiţional încheiat în data de 28 august 2006 la contractul individual de muncă sus-amintit, a fost definitivat în funcţia de şef de reprezentanţă, în cadrul Reprezentanţei RAR Vrancea. Pe durata mandatului de deputate, Alin Trăşculescu a fost suspendat din funcţie însă acesta ceruse iniţial să revină în data de 21 ianuarie 2013 în funcţia de şef al Agenţiei RAR din Vrancea.

Conform Ministerului Transporturilor, conducerea reprezentanţei va fi asigurată de Marin Costică, inginer în cadrul Agenţiei RAR Vrancea.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.