Război pe autostrada comorilor: procese penale şi ceramică veche de 10.000 de ani!

– Noi descoperiri uimitoare de pe autostrada Sibiu – Orăştie vin să bulverseze istoria: ceramică veche de 8.000 – 10.000 de ani, testată cu Carbon 14, în Geneva. Nu răstoarnă această descoperire istoria cunoscută a Europei? Evident că da! Cu toate acestea, buldozerele Strabagului, constructorul autostrăzii, au măturat zeci de situri arheologice.

Conform invitaților acestei emisiuni, domnii Nick Teodoreanu și Cătălin Berenghi, cei care au descoperit vechimea incredibilă a unor bucăți de ceramică din zona Șibot, a început războiul pe autostrada comorilor – mai multe plângeri penale declanşate deja împotriva Strabag și o serie de dezvăluiri prezentate în emisiune vor tulbura foarte tare apele anului 2013.
Citeste si:  Berceanu şi investiţia blocată pentru că „nişte sturioni depun icrele acolo şi se freacă de stânci”

Daniel Roxin

Sursa:

Citește și
2 Comentarii
  1. A.S. Nick de Teodoreanu spune

    Sunt Alteta Sa Regala Nick de Teodoreanu, prof. univ. dr. la Universitatea din Geneva, specialist in heraldica antica si arheolog de renume mondial recunoscut la New York. In calitatea mea de arhiduce de Tara Hategului si Muntenia va atrag atentia asupra valorilor inestimabile si tulburatoare descoperite sub autostrada Sibiu-Orastie. E vorba de ceramica dacica veche de 85.000 de ani datata prin carbon radioactiv la Geneva pe propria cheltuiala. Am chitanta, am platiti 13.642,3 euro pentru analiza stroboscopica cu unde psi. Unul din supusii mei, fost sclav eliberat prin bunavointa familiei mele de pe mosia de la Maglavit a confirmat cele dovedite de mine.

  2. anonimus spune

    sa-i dea cineva Dlui Nick Teodoreanu niste pastile! are nevoie! poate unul din supusii dansului il ajuta si cu asta! :p

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata