Un poştaş a fost tâlhărit în Timişoara, hoţii au fugit cu 20.000 de lei bani de pensii

0

Un poştaş a fost tâlhărit, luni, într-un cartier periferic din Timişoara, hoţii reuşind să fugă cu suma de 20.000 de lei care reprezenta banii de pensii.

Primele cercetări ale organelor de anchetă arată că după ce a ridicat banii de la poştă, dar înainte de a începe să distribuie pensiile, poştaşul s-a dus acasă pentru a-şi lăsa maşina şi a-şi lua bicicleta.

‘Într-un moment de neatenţie, hoţii au reuşit să spargă un geam al maşinii şi au sustras o geantă în care se aflau aproximativ 20.000 de lei bani pentru plata pensiilor. Potrivit martorilor, hoţii au fugit mai apoi cu o maşină’, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti, care au început o anchetă. Oamenii legii au un cerc de suspecţi şi speră să îi prindă pe autori destul de repede.

În ultimii trei ani, în Timişoara şi în judeţ s-au înregistrat mai multe astfel de tâlhării în care au căzut victime două poştăriţe şi doi poştaşi, fiind deposedaţi de banii de pensii.

După ce poştăriţa Maricica Micu a fost lovită de doi tâlhari şi a stat aproape două luni în concediu medical, conducerea Poştei timişorene a luat măsura ca în perioada plăţii pensiilor factorii poştali să fie însoţiţi de câte un poliţist.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.