Un poştaş a fost tâlhărit în Timişoara, hoţii au fugit cu 20.000 de lei bani de pensii

0 7

Un poştaş a fost tâlhărit, luni, într-un cartier periferic din Timişoara, hoţii reuşind să fugă cu suma de 20.000 de lei care reprezenta banii de pensii.

Primele cercetări ale organelor de anchetă arată că după ce a ridicat banii de la poştă, dar înainte de a începe să distribuie pensiile, poştaşul s-a dus acasă pentru a-şi lăsa maşina şi a-şi lua bicicleta.

‘Într-un moment de neatenţie, hoţii au reuşit să spargă un geam al maşinii şi au sustras o geantă în care se aflau aproximativ 20.000 de lei bani pentru plata pensiilor. Potrivit martorilor, hoţii au fugit mai apoi cu o maşină’, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti, care au început o anchetă. Oamenii legii au un cerc de suspecţi şi speră să îi prindă pe autori destul de repede.

În ultimii trei ani, în Timişoara şi în judeţ s-au înregistrat mai multe astfel de tâlhării în care au căzut victime două poştăriţe şi doi poştaşi, fiind deposedaţi de banii de pensii.

După ce poştăriţa Maricica Micu a fost lovită de doi tâlhari şi a stat aproape două luni în concediu medical, conducerea Poştei timişorene a luat măsura ca în perioada plăţii pensiilor factorii poştali să fie însoţiţi de câte un poliţist.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata