Victor Ponta: Eu încă sunt nemulţumit de cum se mişcă lucrurile

0

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la Antena 3, că nu este mulţumit de activitatea noului Guvern, deoarece ar vrea ca lucrurile să fie rezolvate mult mai repede, iar în administraţie există ‘o uriaşă inerţie’.

Întrebat cât de mulţumit este de activitatea noului Guvern format de USL după alegerile din decembrie 2012, Victor Ponta a răspuns: ‘Sunt nemulţumit. Nemulţumit de mine, de cum ne-am mişcat. Aş vrea să facem lucrurile cât mai rapid, să rezolvăm cât mai repede lucrurile care nu sunt importante pentru oameni. Cine, din ce minister, se ocupă de chestia cu gazele, cine face ordonanţa să putem da pensiile. Astea sunt lucruri ale noastre. În continuare simt că, dincolo de dorinţa mea şi a miniştrilor, este o uriaşă inerţie. Nu o să vin să vă spun că sunt nu ştiu ce pedelişti care blochează. Este o uriaşă inerţie în aparatul administrativ, vorbesc de cel central. Sunt convins că aşa se întâmplă şi în aparatul local’.

‘Sunt câţiva ani de când administraţia centrală a fost lăsată cumva în voia sa. A fost o bătălie politică. A fost şi o mare instabilitate. Anul trecut, am fost al treilea prim-ministru într-un singur an. Vă daţi seama câţi miniştri s-au schimbat la fiecare minister. Acum încă există această inerţie. Eu încă sunt foarte nemulţumit de cum se mişcă lucrurile. Chiar dacă o să avem acum un buget, sper destul de bun, chiar dacă pornim lucruri importante, legate de Constituţie, de legea electorală, de reorganizarea administrativ-teritorială, dar mulţumit nu sunt’, a adăugat Ponta.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.