Antonie Solomon a fost exclus din PP-DD

Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD l-a exclus din partid pe senatorul Antonie Solomon pentru o serie de acţiuni, atitudini, fapte, care s-au desfăşurat în campania electorală, în cadrul organizaţiei judeţene Dolj, dar şi la grupul parlamentar al cărui membru era, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, secretarul general al formaţiunii, Liviu Neagu.

Potrivit acestuia, măsura se impune atunci când membrii PP-DD sunt în totală contradicţie cu strategia partidului şi cu aşteptările, dar şi cu ceea ce au promis electoratului.

Citeste si:  Cometa ISON - cum, unde şi când în luna noiembrie

”Este vorba despre acţiunile şi atitudinile persoanei în cauză, despre poziţiile pe care le-a avut atât pe timpul campanie electorale faţă de organizaţia judeţeană Dolj, cât şi în intervalul de timp de la depunerea jurământului ca senator până la data excluderii 21 ianuarie. În convenţie cu partidul este prevăzută o clauză care prevede că în cazul excluderii persoanei urmează să plătească exact aceeaşi sumă de bani. Este prematur să ne pronunţăm dacă acea clauză va fi activată. Vom avea în vedere şi poziţia ulterioară a domnului Solomon dacă va vacanta postul de senator. Va fi interesant să urmărim dacă va trece la alt partid”, a afirmat secretarul general al PP-DD.

Citeste si:  Suspendarea inspecţiei fiscale - documentar

El a spus că nu mai sunt şi alţi parlamentari în această situaţie şi a dat asigurări că partidul este unit.

Potrivit articolului 1 din hotărârea Biroului Naţional de Coordonare al PP-DD, se aplică sancţiunea prevăzută la articolul 17 litera F din Statutul PP-DD – excluderea din partid a lui Antonie Solomon.

Articolul 2 prevede că pentru îndeplinirea procedurilor specifice aferente excluderii din partid a lui Solomon Secretariatul general va comunica hotărârea organizaţiei Dolj, liderului grupului PP-DD din Senat, precum şi persoanei în cauză în scris în termen de cinci zile.

Citeste si:  Vaslui: Medicul Tudor Ciuhodaru a obţinut mandatul de deputat la redistribuire
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close