EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Beyonce a făcut play-back la interpretarea imnului SUA de la ceremonia de învestire a lui Barack Obama

0

Cântăreaţa americană Beyoncé a făcut play-back la interpretarea imnului SUA în cadrul ceremoniei de învestire a lui Barack Obama pentru al doilea mandat de preşedinte, a declarat marţi un purtător de cuvânt al orchestrei Marinei americane, care a acompaniat ceremonia, relatează Associated Press şi AFP.

Potrivit lui Kristin du Bois, citată de New York Times, cu câteva momente înainte ca Beyonce să urce pe scena amenajată pe esplanada Capitoliului din Washington, unde luni a avut loc ceremonia de învestire a lui Obama, orchestra acompaniatoare a fost informată că solista va folosi un ‘negativ’.

”Întregul program a fost interpretat live, cu excepţia imnului naţional. Nu ştim de ce, dar ceea ce ni s-a ordonat să facem am făcut. Motivul nu este că Beyonce nu poate să cânte; toţi ştim că Beyonce poate cânta şi că orchestra Marinei poate cânta”, a menţionat Du Bois.

De obicei, întregul program interpretat în cazul unor astfel de ceremonii în SUA se înregistrează în prealabil, ca o măsură de siguranţă în eventualitatea unor condiţii meteorologice nefavorabile sau altor circumstanţe care ar putea întrerupe programul.

Nu se ştie însă care este motivul exact pentru care Beyonce a făcut play-back la interpretarea imnului SUA în cadrul ceremoniei de învestire a lui Obama, organizată în 21 ianuarie la Washington, dar în orice caz momentul a fost unul stânjenitor pentru faimoasa cântăreaţă, adaugă sursele citate.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.