Botoşani: Profesor acuzat că ar fi agresat o elevă

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a declanşat, joi, o anchetă în cazul unui profesor care a agresat o elevă, a anunţat inspectorul general al IŞJ, Mihaela Huncă. Potrivit acesteia, profesorul de matematică Constantin Murăraşu de la Şcoala general cu clasele I-VIII din comuna Lunca ar fi lovit o elevă de clasa a VI-a pe motiv că aceasta nu ar fi ştiut să rezolve un exerciţiu.

‘Tutorele minorei a fost audiat de către Poliţie, dar a declarat scris că nu doreşte să depună plângere împotriva profesorului. În momentul în care noi am aflat, am trimis o comisie de anchetă pentru a verifica dacă şcoala a luat toate măsurile, dar să verifice şi ce ce s-a întâmplat’, a afirmat Huncă.

Profesorul cercetat disciplinar susţine că nu a bătut eleva, ci doar a ‘prins-o de obraz şi zgâlţâit-o’.

‘Am scos doi elevi la tablă şi nu au ştiut să rezolve nişte educaţii simple. Am scos şi al treilea elev, care era fata. A rezolvat un exerciţiu, iar pe următorul nu l-a ştiut. Întrebările pe care le-am pus erau de clasele I-IV. În dorinţa de a o face să ia notă mai bună, pentru că era o elevă bună, am prins-o de obraz şi am zgâlţâit-o. De aici a pornit totul. Nu am bătut-o. Regret lucrul acesta’, s-a apărat profesorul.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.